Hoe kan ik een afspraak annuleren of wijzigen?

Laatste bijwerking: Aug 07, 2019 09:14AM UTC
Gaat een bevestigde afspraak toch niet door of wil je de datum of iets anders aanpassen? Dat kan natuurlijk.

Ga naar de chat met je buur. Onderaan de afspraak overeenkomst kun je klikken op ‘Aanpassen’ en ‘Annuleren’. Je krijgt een invulveld te zien waarin je je reden tot annuleren of aanpassen kunt opschrijven. Dit verzoek en reden wordt, nadat je op ‘Verstuur’ hebt geklikt, verstuurd naar Peerby support en je buur. We nemen vervolgens een kijkje naar je verzoek en zullen contact met je opnemen mochten we vragen hebben. Let wel: we kunnen niks meer veranderen na de verhuurperiode. Stuur een email naar support@peerby.com en we proberen je zo goed mogelijk te helpen!