Hoe werkt de betaalfunctie?

Laatste bijwerking: Aug 19, 2019 10:03AM UTC

De betaalfunctie
Regel je een betaling via Peerby dan kun je dit eenvoudig en veilig via ons Peerby betaalsysteem regelen. Wij regelen de betaling, dus je hoeft niks te versturen aan je buur die jouw fiets, trapladder, barbecue, bordspel, boormachine (of iets anders) wil huren. Geen gedoe met cash, maar wel garantie bij schade, verlies of diefstal. Wel zo’n veilig idee.

Wat de voordelen zijn van een Peerby betaalverzoek? 
Je betaling regelen via Peerby betekent: 

  • Geen gedoe met cash tijdens de overhandiging van jouw barbecue, bordspel of boormachine
  • Veilig en makkelijk je geld op je rekening 
  • Verzekerd van een goede afloop. Want als de betaling via Peerby gaat, bemiddelen wij als er onverhoopt iets mis gaat. Bij schade, verlies of diefstal en kunnen we tot €2000 vergoeden. 


Voorwaarden en kosten betaalfunctie

  • Wij vragen, bovenop het verhuurbedrag, aan de huurders en verhuurder een commissie van 15%. Wanneer de verhuurprijs ver onder de gemiddelde ligt van wat er normaal wordt gevraagd, dan voegen wij 15% van de gemiddelde vraagprijs toe voor de huurder. Dit geld gebruiken wij om het Peerby platform te onderhouden en verder te ontwikkelen en om de garantie te bekostigen. Zo zorgen we er samen voor dat we kunnen blijven delen! 
  • Wij vragen de huurder, in bepaalde gevallen, om 10 cent over te maken om hun IBAN te verifiëren. Dit is éénmalig en daarna heb je voor altijd een vinkje dat je bank geverifieerd is. Uit veiligheidsoverwegingen is de chat pas toegankelijk als de verificatie is afgerond. 
  • Tot €1000 kun je vrij betaalverzoeken versturen, voor hogere bedragen geldt een identificatieplicht en vragen we je om een email te sturen naar support@peerby.com.
 

Neem Contact Op

support@peerby.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/nl/portal/articles/autocomplete