Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dat?

Laatste bijwerking: Jul 14, 2017 09:17AM UTC
Natuurlijk kan het voorkomen dat je het product na het plaatsen van een bestelling niet meer nodig hebt en je de bestelling bij Peerby wilt annuleren. Laat dit zo snel mogelijk per e-mail weten aan Peerby. Als je annuleert voordat je een definitieve offerte hebt ontvangen, is dat geen probleem. We brengen dan geen kosten in rekening. Wanneer je de bestelling tussen de zeven en drie dagen vóór de huurtermijn annuleert, brengen we annuleringskosten in rekening (40% van het orderbedrag). Annuleer je drie dagen tot een dag vóór de huurtermijn, dan brengen we 75% van het orderbedrag in rekening. Annuleer je in de 24 uur vóór de huurtermijn, dan rekenen we 100%.