Wat is het verschil met de ‘gewone’ Peerby leendienst?

Laatste bijwerking: Jul 14, 2017 09:13AM UTC
Peerby Go bestaat naast de leendienst Peerby - die blijft gewoon bestaan. De Peerby leendienst is perfect als je iets wilt lenen en het niet erg vindt om daar zelf wat moeite in te steken. Peerby Go is er als je zeker wilt weten dat het product beschikbaar is en op het moment en de plek die jou uitkomen geleverd wordt. Het is zoiets als het verschil tussen de ervaring van het liften en de zekerheid en het gemak van een auto huren. Afhankelijk van de situatie kies je zelf wat op dat moment bij jou past.