Hoe werkt Peerby Go?

Laatste bijwerking: Jul 14, 2017 09:12AM UTC
Op Peerby Go vind je een overzicht van alle producten aangeboden door professionele verhuurders bij jou in de buurt. Je kiest de producten die je wilt huren en een plaats en tijd voor bezorging. Wij brengen je in contact met de verhuurder. Dit is het moment waarop de professionele verhuurder eventuele vragen kan beantwoorden en de definitieve bezorgkosten worden vastgelegd. Daarna kan jij op Peerby betalen met iDEAL. Het product wordt op de door jou gekozen tijd naar je toe gebracht en weer opgehaald als je er klaar mee bent. Makkelijk, veilig en snel!