Hoe ga ik verantwoordelijk om met de spullen van mijn buren?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 02:57PM UTC
Peerby is in essentie een gratis deel-platform dat grotendeels is gebaseerd op het onderlinge vertrouwen tussen buren. Wij adviseren buren daarom altijd om onderling goede afspraken te maken, door contactgegevens (naam, adres & telefoonnummer) uit te wisselen en een bepaalde termijn voor het lenen af te spreken.

Ga om met de spullen van je buren zoals je met je eigen spullen zou omgaan. Wees voorzichtig en aarzel niet om je buur om uitleg te vragen bij een ingewikkeld stuk gereedschap. Hij of zij is tenslotte de expert! Daarnaast waarderen buren het natuurlijk altijd wanneer ze vriendelijk bedankt worden voor hun hulp.

Gaat er iets mis met het geleende item, of ben je het contact verloren met jouw buur?
Neem dan meteen contact met ons op, via de knop rechts of door ons direct een mail te sturen via support@peerby.com. We helpen je heel graag verder om samen met je buur tot een oplossing te komen!