Moet ik mijn spullen aanbieden op Peerby?

Laatste bijwerking: Aug 07, 2019 09:08AM UTC
Je moet helemaal niets natuurlijk, maar je maakt ons en je buren wel heel blij door het te doen. Als veel mensen in de buurt dit doen dan kun je veel vaker en makkelijker spullen delen.

Je kunt zelf producten toevoegen. Klik op ‘Menu’ en klik vervolgens op ‘Spullen aanbieden’. Dit creëert een ‘advertentie’ zodat je mede-buur niet een oproep hoeft te doen aan al zijn buren, maar jou direct en makkelijk een berichtje kan sturen!