Welke zekerheid heb ik bij het uitlenen of verhuren van mijn spullen?

Laatste bijwerking: Aug 19, 2019 10:00AM UTC
Peerby is in essentie een deel-platform waarbij onderlinge vertrouwen tussen buren belangrijk is. Wij adviseren buren daarom altijd om onderling goede afspraken te maken.

Als er ondanks alle goede bedoelingen toch iets mis gaat, hebben we de Peerby-garantie. Die garantie is er om ervoor te zorgen dat het verhuren en het uitlenen van spullen veilig en zonder zorgen kan gebeuren. Er is altijd sprake van Peerby-garantie bij het verhuren van spullen en bij het uitlenen van spullen is er ook vaak het geval sprake van Peerby-garantie. Peerby brengt in deze gevallen een commissie in rekening aan de lener voor service en garantie. De garantie beschermt tegen schade, verlies en diefstal. De lener/huurder betaalt dus niet voor het geleende goed, maar wel voor de garantie en de service.

Als je nog steeds twijfelt of je een waardevol item wilt uitlenen, dan staat het je vrij om afspraken met je buur te maken over bijvoorbeeld het achterlaten van een borg. Dit is niet de normale gang van zaken, maar het kan goed werken als beide buren het ermee eens zijn.

Uit ervaring blijkt dat alle Peerby leden voorzichtig omgaan met de spullen die zij lenen van buren. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan proberen wij natuurlijk altijd te bemiddelen, door contact op te nemen met je buur die het item van je heeft geleend.

Is er iets misgegaan of ben je het contact verloren met je buur? Neem dan meteen contact met ons op, via de knop rechts of door ons direct een mail te sturen via support@peerby.com. We helpen je heel graag verder!

Neem Contact Op

support@peerby.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/nl/portal/articles/autocomplete