Wat moet ik doen als ik een Facebook Login Error krijg?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 03:24PM UTC
Probeer je in iOS (7 of hoger) in de app met Facebook in te loggen? Krijg je vervolgens een foutmelding?

Geen nood! Dit is meestal eenvoudig op te lossen door je Facebook-instellingen aan te passen in je iPhone. Selecteer in je Instellingen-app "Facebook" in de lijst:

In je Facebook-instellingen: zorg ervoor dat het account hetzelfde is als het Facebookaccount dat je voor Peerby gebruikt.
Zorg hieronder ook dat Peerby op "aan" staat zodat Peerby je Facebookaccount kan gebruiken. Dit scherm ziet er zo uit:

Als deze al op "aan" staat, en je krijgt de error toch, dan kun je proberen deze even uit te zetten om hem vervolgens weer aan te zetten.

Als je dit gedaan hebt, zou je met je Facebook account op Peerby moeten kunnen inloggen!

Lukt het nog steeds niet? Gebruik dan de knop aan de rechterkant om contact met ons op te nemen. Dan gaan we kijken wat er aan de hand is!