Kan ik mijn antwoord op een oproep wijzigen?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 02:58PM UTC
Fijn dat je je buur wil helpen! Wanneer je op de nee-knop klikt kom je helaas niet meer in contact met je buur. Momenteel is het nog niet mogelijk om je eerste antwoord te wijzigen (hier wordt aan gewerkt!). Wil je je buur toch graag helpen? Stuur ons dan een mailtje met de naam van je buur en het item waar het om ging. Wij zorgen er dan voor dat jullie alsnog met elkaar in contact komen.

Heb je een item niet, maar wil je graag een tip geven aan je buur over een oproep?
Dan kan je het beste klikken op 'ja, heb ik' en vervolgens in de chat je tip geven. Zolang je er wel gelijk even bij zegt dat je niet precies hebt wat ze zoeken, vinden Peerby buren dat vaak niet vervelend!

Uit ervaring blijkt dat buren alle hulp fijn vinden en het niet vervelend vinden als je in de chat wat meer uitleg geeft over jouw antwoord. Er zijn daarnaast vaak meerdere buren die antwoord geven op een oproep. Buren kunnen zelf aangeven wanneer ze zijn geholpen en daarmee beslissen wanneer ze de oproep stop zetten. De oproep van je buur stopt dus niet als jij (ten onrechte) hebt aangegeven dat je een item kunt uitlenen.