Wat moet ik doen als mijn oproep geblokkeerd is?

Laatste bijwerking: Aug 07, 2019 08:59AM UTC
Je oproep is helaas geblokkeerd door ons ultra-strenge blokkeringssysteem, waarschijnlijk omdat je één of meerdere woorden hebt gebruikt die worden tegengehouden door het filter. Geen nood, meestal is er niks aan de hand!

Wat gebeurt er nu?
Eén van onze medewerkers kijkt zo snel mogelijk naar je oproep en start hem alsnog als deze volgens de spelregels van Peerby is geplaatst! Ben je er niet zeker van of dat het geval is? Lees hier dan nog even de regels door.

Hij is nog steeds niet gestart!
Meestal starten we je oproep binnen een halve werkdag weer. 's Nachts zal het wat langer duren. Is je oproep na een halve dag nog steeds niet van start gegaan? En vind je dat je oproep wel aan de regels voldoet? Dan kan het goed zijn dat we een foutje hebben gemaakt! Neem je even contact met ons op? Dan maken we het graag weer goed met je!

Hij ging van start maar werd toen alsnog geblokkeerd
Is je oproep begonnen met rondvragen maar kreeg je later alsnog een mailtje met de mededeling dat deze geblokkeerd is? Dan hebben we je oproep handmatig geblokkeerd. Dit hebben wij waarschijnlijk gedaan omdat de oproep niet in lijn is met de Peerby spelregels. Peerby is bijvoorbeeld niet bedoeld voor het plaatsen van test-oproepen, het willen kopen/verkopen van spullen, verhuur van woningen, diensten of auto’s, dubbele of ongepaste oproepen. Is het je onduidelijk waarom we je oproep hebben geblokkeerd, of ben je het hier niet mee eens? Laat het ons vooral weten.

Wanneer je oproep geblokkeerd is, kan je na 24 uur weer een nieuwe plaatsen.

Mijn oproep is "door de community gemarkeerd als ongewenst"
Ging je oproep van start, maar verscheen er later een bericht dat je oproep als ongewenst is gemarkeerd? Blijkbaar vond een buur je oproep niet bij Peerby passen. Je oproep stopt dan tijdelijk met rondvragen, maar buren die jouw oproep al hadden ontvangen kunnen nog wel reageren. Misschien is er niets aan de hand - soms doet een buur dit per ongeluk. Kan gebeuren natuurlijk!

In elk geval zullen wij nog even naar je oproep kijken. Voldoet je oproep aan de spelregels? Dan zal de oproep snel weer verder gaan!

Neem Contact Op

support@peerby.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/nl/portal/articles/autocomplete