Hoe kan ik oude chats en oproepen verwijderen of archiveren?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 03:15PM UTC
In de Peerby-app kun je je oude chats en oproepen archiveren door naar Transacties te gaan (het belletje), en bij de betreffende oproep of chatgesprek te kiezen voor "archiveren". Ze zullen dan uit deze lijst verdwijnen.

Heb je onverhoopt een gearchiveerd gesprek toch nog nodig? Geen nood! In je chats op de website vind je ze alsnog terug.

Wanneer er in het gearchiveerde gesprek weer activiteit plaatsvindt, zal deze ook in de app weer op de lijst terugkomen.