Hoe stop ik mijn zoekopdracht?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 02:51PM UTC
Onder de knop 'Transacties' kun je klikken op je oproep. Onder je oproep vind je een knop 'stop deze oproep'. Als je hierop klikt, wordt je oproep stopgezet. Buren die na het stopzetten van je oproep alsnog reageren, krijgen een vriendelijk bedankje met de mededeling dat het niet meer nodig is.

Heb je per ongeluk op de stop-knop geklikt? Helaas het is (nog) niet mogelijk om de oproep weer te hervatten. Je kunt je oproep opnieuw plaatsen en dan begint Peerby gewoon opnieuw met zoeken!