Hoeveel buren krijgen mijn zoekvraag?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 02:46PM UTC
Heb je een oproep geplaatst? Dan begint Peerby direct te zoeken in jouw buurt. Eerst krijgen mensen in je directe omgeving de oproep. Langzaam breiden we die straal uit totdat we maximaal enkele honderden Peerby-leden in je buurt hebben gevraagd. Bij het rondsturen van oproepen houden we altijd rekening met de dichtheid van Peerby-leden in jouw buurt. We zullen echter nooit verder zoeken dan ongeveer 15 km. Mensen die eerder hebben aangegeven het gevraagde niet te bezitten krijgen geen mailtjes of notificaties meer.

Je kan meerdere positieve antwoorden ontvangen van verschillende buren. Zodra iemand met ‘Ja’ antwoordt op jouw oproep, opent er automatisch een chat-gesprek met deze buur. In de chatgesprekken kun je zelf afspraken maken met je buren. We raden je aan om samen duidelijke afspraken te maken over het (uit)lenen.

Zodra iemand je heeft kunnen helpen, vergeet dan niet je andere buren vriendelijk te bedanken via de chat. We vragen je op dit moment ook om jouw oproep stop te zetten. Peerby zal dan niet meer verder rondvragen in de buurt.  

 

Neem Contact Op

support@peerby.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/nl/portal/articles/autocomplete