Hoeveel buren krijgen mijn oproep en hoeveel spullen kan ik tegelijk vragen?

Laatste bijwerking: Aug 07, 2019 09:01AM UTC
Heb je een oproep geplaatst? Dan begint Peerby direct te zoeken in jouw buurt. Eerst krijgen mensen in je directe omgeving de oproep. Langzaam breiden we die straal uit totdat we maximaal enkele honderden Peerby-leden in je buurt hebben gevraagd. Bij het doorsturen van oproepen houden we altijd rekening met de dichtheid van Peerby-leden in jouw buurt. We zullen echter nooit verder zoeken dan ongeveer 15 km. Mensen die eerder hebben aangegeven het gevraagde niet te bezitten krijgen geen mailtjes of notificaties meer.

Je kan meerdere positieve antwoorden ontvangen van verschillende buren. Zodra iemand met ‘Ja’ antwoordt op jouw oproep, opent er automatisch een chatgesprek met deze buur. In de chatgesprekken kun je zelf afspraken maken met je buren. We raden je aan om samen duidelijke afspraken te maken over het (uit)lenen. We raden je ook aan om niet meerdere afspraken te bevestigen met je buren voordat je zeker weet welke doorgaat. 

Zodra iemand je heeft kunnen helpen, vergeet dan niet om je oproep stop te zetten en je andere buren vriendelijk te bedanken via de chat. Peerby zal dan niet meer verder rondvragen in de buurt. 

Hoeveel spullen kan ik tegelijk vragen?
Het is mogelijk om drie oproepen tegelijkertijd aan te hebben staan op Peerby. Voor je eigen gebruiksgemak kun je beter niet om meerdere spullen in dezelfde oproep vragen. Je buren reageren liever op één vraag tegelijk.

Neem Contact Op

support@peerby.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/nl/portal/articles/autocomplete