Ik heb iets nodig! Hoe vind ik iets?

Laatste bijwerking: Nov 06, 2018 09:27AM UTC
Wanneer je bent ingelogd zie je op de homepagina een zoekbalk. Daarmee kun je zoeken naar producten, aangeven waar je woont en de zoekresultaten qua afstand aanpassen. Iedere pagina heeft ook een kleine zoekbalk bovenaan de pagina om het voor jou net iets makkelijker te maken!

Nadat je een zoekopdracht hebt gedaan krijgt je een lijst te zien met producten. Je kunt berichten direct naar een buur sturen die er speciaal een advertentie van heeft gemaakt, maar je kunt ook een groepje buren, die aangegeven hebben iets soortgelijks te hebben, een berichtje sturen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Dan kun je onderaan de pagina met zoekresultaten een oproep plaatsen naar je buren!

Je ziet, wanneer je bent ingelogd, de knop ‘Mijn Oproepen’ in je menu aan de linkerkant en eenzelfde knop in het menu rechtsboven. Hier heb je een overzicht van al jouw oproepen.

Gebruik je de Android app? Dan vind je rechtsonder elk hoofdscherm een cirkeltje met een luidspreker. Ook vind je in het scherm met het kaboutertje een aantal categorieën met voorbeelden van spullen die je kunt lenen.

Gebruik je de iPhone app? Klik dan op "oproep" en gebruik de zoekbalk. Net als in de Android app kun je hier ook voorbeelden van spullen vinden die je kunt lenen.

Hoe ziet een oproep eruit?

In het eerste veld noem je wat je wilt lenen, zoals "partytent" of "het boek 'De ontdekking van de hemel'". In het tweede veld kun je iets meer informatie kwijt over waarom je het wilt lenen, wanneer je het nodig hebt en hoe blij je er wel niet mee zult zijn. Daaronder kun je, ter verduidelijking, de startdatum en tijdsperiode aangeven.

Hier een voorbeeld: "Hoi lieve buren, Wie heeft er een partytent voor ons? We vieren morgen de verjaardag van onze lieve tante met een tuinfeest en barbecue. Wie ons kan helpen mag zelf ook een vorkje komen mee-prikken!"