Hoe plaats ik een oproep?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 01:41PM UTC
Waar plaats ik een oproep?

Wanneer je bent ingelogd op de website, dan zie je de knop 'mijn oproepen' in het midden van de menubalk. Als je hierop klikt, wordt er een nieuwe pagina geopend en kun je een oproep plaatsen. In hetzelfde venster zie je een overzicht van al je eerdere oproepen en de antwoorden hierop.

Gebruik je de Android app? Dan vind je rechtsonder elk hoofdscherm een cirkeltje met een luidspreker. Ook vind je in het scherm met het kaboutertje een aantal categorieën met voorbeelden van spullen die je kunt lenen.

Gebruik je de iPhone app? Klik dan op "oproep" en gebruik de zoekbalk. Net als in de Android app kun je hier ook voorbeelden van spullen vinden die je kunt lenen.

Hoe ziet een oproep eruit?

In het eerste veld noem je wat je wilt lenen, zoals "partytent" of "het boek 'De ontdekking van de hemel'". In het tweede veld kun je iets meer informatie kwijt over waarom je het wilt lenen, wanneer je het nodig hebt en hoe blij je er wel niet mee zult zijn.

Hier een voorbeeld: "Hoi lieve buren, Wie heeft er een partytent voor ons? We vieren morgen de verjaardag van onze lieve tante met een tuinfeest en barbecue. Wie ons kan helpen mag zelf ook een vorkje komen mee-prikken!"