Hoe schrijf ik me uit?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 03:09PM UTC
Het kan natuurlijk voorkomen dat je je wilt uitschrijven. We waarderen het hoe dan ook dat je Peerby hebt geprobeerd!

Uitschrijven doe je via de Peerby-website. Wanneer je ingelogd bent, kun je op je naam rechts in de menubalk klikken om naar jouw ‘instellingen’ te gaan. Zodra je naar beneden scrolt zie je de optie om je profiel te verwijderen.

Ervaar je problemen in het gebruik van Peerby en is dat de reden dat je je wilt uitschrijven? In dat geval hopen we heel erg dat je eerst contact met ons wilt opnemen. We willen namelijk graag kijken of we het probleem voor je kunnen oplossen, zodat je Peerby weer met plezier kan gebruiken. Je mag ons altijd een berichtje sturen via de knop rechts of via support@peerby.com. We helpen je graag!

Over het algemeen leren we graag van jouw feedback om Peerby te blijven verbeteren. Heb je een idee over hoe wij het beter hadden kunnen doen en wil je dat graag met ons delen? Twijfel niet en stuur ons op dezelfde manier een berichtje!

We horen heel graag van je.