Hoe kan ik mijn profiel aanpassen?

Laatste bijwerking: Aug 07, 2019 09:36AM UTC
Ga naar 'Menu' en ga vervolgens naar ‘instellingen’. Hier kun je je onder andere je naam, adres en notificatie-instellingen wijzigen. Op de website is het ook mogelijk om je voorkeurstaal in te stellen.

Bij je instellingen kun je daarnaast je telefoonnummer aanpassen en verifiëren. Een telefoonnummer is verplicht bij het maken van een account. Het is ook mogelijk om hier je bankgegevens toe te voegen of te wijzigen.