Hoe kan ik mijn profiel aanpassen?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 03:07PM UTC
Op de website kun je je profiel aanpassen onder ‘instellingen’.  Hier kun je je onder andere je naam, adres en notificatie-instellingen wijzigen. Op de website is het ook mogelijk om je voorkeurstaal in te stellen.

In de Peerby-app kun je je profiel wijzigen door rechts bovenin op het profiel-icoontje te klikken. De Peerby-app neemt automatisch de taal van je telefoon over. Wanneer het gaat om een taal die nog niet is geïntegreerd in Peerby, zal de app in het Engels overgaan. Binnen de app kun je daarnaast je telefoonnummer verifiëren (niet verplicht, wel handig!).