Hoe laat ik mijn buren weten wat ik te leen of te verhuren heb?

Laatste bijwerking: Nov 06, 2018 09:35AM UTC
Peerby werkt gedeeltelijk vraaggestuurd, waardoor het niet perse nodig is om je spullen online te zetten. Zodra je buur een oproep heeft geplaatst in zijn of haar omgeving, dan krijg je automatisch een bericht en kun je aangeven of je dat hebt en wilt uitlenen (of juist niet).

Daarnaast kun je ook zelf een product toevoegen! Dit kun je doen nadat je klikt op ‘Mijn spullen’. Dit creëert een ‘advertentie’ zodat je mede-buur niet een oproep hoeft te doen aan al zijn buren, maar jou direct en makkelijk een berichtje kan sturen!