Waar vind ik spullen die mijn buren aanbieden?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 01:34PM UTC
Het is in principe niet nodig om spullen aan te bieden, omdat Peerby vraaggestuurd werkt. Als een buur iets zoekt vragen we of je het hebt (en onthouden we dit voor de volgende keer). We hebben er bij Peerby bewust voor gekozen om vanuit de vraag-kant te werken, zodat je niet in een grote database het aanbod hoeft door te nemen.

Omdat Peerby vraaggestuurd werkt, proberen wij altijd zo goed mogelijk te onthouden welke antwoorden je al eens eerder hebt gegeven. Wij werken er momenteel hard aan om deze filter steeds slimmer te maken en hopelijk worden er in de nabije toekomst hierdoor steeds meer passende oproepen gestuurd. Om dit te verbeteren hebben wij ook de sectie mijn spullen ontworpen, waarin je kan aangeven wat je hebt door middel van een kort spel. Deze optie is momenteel alleen nog op de website beschikbaar en hopen we in de toekomst uit te breiden.

Mocht je het daarnaast leuk vinden om eens te kijken wat er in jouw buurt allemaal gebeurt, log dan in op de website en klik in het hoofdmenu op 'Mijn buurt' in de bovenbalk. Hier vind je de kaart van je eigen buurt met allemaal groene stipjes die duiden op andere Peerby-leden in je wijk. Ook is er te zien wat jouw buren zoal hebben aangeboden en wie er reeds lid zijn geworden. Daarnaast is er veel inspiratie te vinden voor wat je van elkaar zou kunnen lenen!

Neem Contact Op

support@peerby.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/nl/portal/articles/autocomplete