Hoe kan ik mijn notificatie-instellingen aanpassen?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 03:03PM UTC
Krijg je te veel oproepen van buren? Of wil je juist meer buren helpen?

In je profiel onder instellingen kun je aangeven hoeveel oproepen je per dag of per week wilt ontvangen. Dit doe je door naar "oproepen van buren" te scrollen en het balkje naar de juiste hoeveelheid te schuiven. Schuif 'm naar links om minder te krijgen of naar rechts om meer te ontvangen! Klik vervolgens op 'update'.

Chats

Meldingen van chatberichten kunnen niet helemaal worden uitgeschakeld. De voornaamste reden hiervoor is dat Peerby graag wil voorkomen dat buren elkaars berichten mislopen.

De chatfunctie is direct verbonden met je Peerby-profiel. Als je niet ingelogd bent krijg je automatisch alle berichtjes via e-mail. In deze e-mails kun je met de 'reageren'-knop het chatvenster openen.

Gebruik je de app? Ga dan in de app naar je notificatie-instellingen om e-mailnotificaties uit te zetten. Let op - je krijgt dan geen oproepen of chatberichten meer in je mailbox!