Hebben jullie een nieuwsbrief?

Laatste bijwerking: Jul 18, 2017 03:17PM UTC
Ja zeker, Peerby heeft een nieuwsbrief waarmee je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes. Nieuwtjes over de groeiende collectie tuinkabouters op ons kantoor, de geboorte van de volgende generatie programmeurs, maar ook nieuws over evenementen die we organiseren, nieuwe functies op de website en andere prachtige ontwikkelingen.

Wanneer je je aanmeldt bij Peerby sta je standaard ingeschreven voor de nieuwsbrief. Natuurlijk kun je je op elk moment voor de nieuwsbrief uitschrijven. In elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt staat onderaan een link om je uit te schrijven. Vanaf dat moment zal je geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen.